Allt var normalt!!

image

Även om det inte tar bort själva smärtan så tar det bort oron som förstärker den.

Jag är fullkomligt överväldigad av allt stöd i form av ord, symboler och kramar som
alla varit så viktiga de här långa dagarna. Tack för att ni känner med mig och för att
ni bryr er. Jag fortsätter leva livet ett tag till.

Just nu handlar det mest om att skapa musik, där jag för tillfället håller på med tre
bidrag till en kommande känd musiktävling. Tänk vad tiden kan gå fort när man blir
helt uppslukad av någonting, men jag njuter verkligen av känslan att vara så fokuserad
och engagerad. För övrigt ska jag förbereda mitt radioprogram i Sveriges Radios
”Svenska berättelser” där jag tar plats i studion under en heldag i höst, och så sänds
det någon gång därefter. Mer info kommer.

Skönt att inte cancern spridit sig, så att jag får fortsätta sprida mina ord och tankar.

Det hade jag i och för sig gjort oavsett.

Ett svar på ”Allt var normalt!!”

  1. Hej
    Tack för en inspirerande sida och blogg. Jag kan inte riktigt sätta mig in i din situation men förstår att det svänger och att det nog krävs en hel del styrka att kunna se på situationen som du gör. Det inspirerar mig när jag mår dåligt. Och jag har själv skräck för att ha med vården att göra som privatperson( är annars sjuksköterska) så jag kan därför tänka mig att det måste vara jobbigt. Men kämpa på och fortsätt att leva livet! Du inspirerar som sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *